Dark garden

Characteristics: The concept of the private garden is designed in a formal style of exterior modification around the reconstructed neo-baroque villa in Prague Bubeneč. It was adapted to a representative private company headquarters. The entry is used for parking and it is lined with perennial plant fence supplemented with maturely grown magnolias. The rear area of the land is designed symmetrically on the axis of the house with lining parterre of fences, granite walkways and central structured outdoor flooring used as an outdoor meeting space. This is complemented by shaped balls of buxus and taxus on the lawn under the trees with hydrangeas and blooming perennials. New five-meter cherry blossom trees were as added. Dominated the space is a statue from Czech sculptor David Černý.

150 150 Dark garden